Fritid og Aktiviteter

Golf, cykling, kajak, jagt eller lystfiskeri

Når man vil slippe den gode havudsigt i Ballen Strandpark, kan man dyrke aktiviteter som golf, lystfiskeri og kajak. Der er mange gode fiskesteder rundt om på øen, og kun få km fra Ballen ligger Samsø Golfklub, der med åben kyststrækning og to huller helt ude langs kysten byder på fantastiske golfoplevelser.

Desuden kan man dyrke mange andre sportsaktiviteter i øens rige foreningsliv, fx. tennis og ridning. Jagt er også en yndet hobby på Samsø.

Læs mere om mulighederne for at spille golf på Samsø her
Læs mere om naturoplevelser på Samsø

Natur og kunst

Øen er rig på naturoplevelser, som man fx nemt kan nå på cykel, da afstandene på øen ikke er store. Mange tager på cykeltur på øen. Oplagt til naturskønne vandreture.
Man kan også besøge et af de mange spændende gallerier, der findes på Samsø.

Læs mere om "Cykelruter på Samsø"

Læs mere om Oplevelser på Samsø
Læs mere om "Kunstnernes Samsø"

Biograf

I hovedbyen Tranebjerg er der en biograf, der viser de nyeste film. Den drives af frivillige og sponsoreres af mange af de lokale forretningsdrivende og privatpersoner.

Musik

Brundby Hotel er kendt som Danmarks eneste rock-hotel. Her giver mange af de store danske musiknavne koncert. Desuden er der hvert år i uge 29 Samsøfestival, en hyggelig festival med et bredt udvalg af danske populære musikere samt enkelte udenlandske.

Aktiviteter

Samsø byder på mange aktiviteter for både børn og voksne.
Alt fra Falkecenter til Nordeuropas største Labyrint, på hesteryg og til rundflyvning.
Se alle mulighederne her. www.oplevsamso.dk

nolimit