Få din egen del af Ballen Strandpark

Ballen Strandpark er et projekt med roligt beliggende boliger, direkte til dejlig badestrand

Ballen Strandpark 15 B er en ejerlejlighed beliggende i 1.sals plan og tagetage. På 1. sal stort alrum med udgang til altan - vid havudsigt fra alrum og altan - samt hvidt Designa køkken og bordplade i terrazzo; stort badeværelse med terrazzobord ud i ét med vask samt let forsænket brusehjørne med flisevægge; soveværelse med faste skabe og dør til altan mod vest.

Pris: 3.495.000 kr.

Læs mere her.

Ballen Strandpark nr. 18 er ét ud af en gruppe på fire rækkehuse udnyttet i stueplan og 1. sal. I stueplan stort alrum med vid havudsigt, udgang til fliseterrasse, hvidt Designa køkken og bordplade i terrazzo; stort badeværelse med terrazzobord ud i ét med vask samt let forsænket brusehjørne med flisevægge; soveværelse med faste skabe og dør til gårdhaven.

Pris: 3.995.000 kr.

Læs mere her.

Ballen Strandpark nr. 27A er en ejerlejlighed i stueplan. Fra alrum vid havudsigt og udgang til fliseterrasse med kig til havnen i Ballen. I alrum gulv i sandfarvede klinker, hvidt Designa køkken med skjulte greb og bordplade i mørk terrazzo. Soveværelse med gulv i egeparket, faste skabe og egen udgang til gårdhave, stort badeværelse med terrazzobord ud i ét med vask samt let forsænket brusehjørne med flisevægge.

Pris: 2.395.000 kr.

Læs mere her.

nolimit